Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το νέο πρόσωπο της “Passager”!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το νέο πρόσωπο της “Passager”!

22/02/2019 10:00 ΝΕΑ

Μετά από μια ανοδική πορεία 40 ετών & έχοντας αποκτήσει επώνυμη ζήτηση σε Ελλάδα & εξωτερικό, η “Passager” ξεκινά την νέα σεζόν καλωσορίζοντας την νέα Brand Ambassador Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία θα αποκαλύψει όλες τις ανοιξιάτικες & καλοκαιρινές τάσεις! Περισσότερα χρώματα, περισσότερη μόδα, περισσότερο στυλ, περισσότερη κομψότητα από την “Passager” & την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια & στην ποιότητα η εταιρεία ρούχων “Passager” ιδρύθηκε το 1977 από τους Κωνσταντίνο και Νικόλαο Χαλίμο και αποτελεί μία από τις πλέον ιστορικές εταιρίες στο χώρο της γυναικείας ένδυσης στην Ελλάδα.

Στόχος της “Passager” είναι να προσφέρει ρούχα υψηλής ποιότητας στη σύγχρονη γυναίκα με μοντέρνο στυλ & προσωπικότητα. Τα τελευταία οχτώ χρόνια η εταιρεία έχει επεκταθεί και στην εισαγωγή γυναικείων ενδυμάτων γνωστών ξένων οίκων από το Παρίσι και το Μιλάνο. Παράλληλα εξάγει σε Κύπρο, Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Ρωσία και Λίβανο, αποκτώντας ολοένα και περισσότερο επώνυμη ζήτηση. Τα ρούχα “Passager” μπορεί κανείς να αναζητήσει σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Video

Gallery