Η Εταιρία

 Η Εταιρία μαςΗ εταιρεία δημιουργήθηκε το 1977 από τους Κωνσταντίνο και Νικόλαο Χαλίμο στην Αθήνα. Η Passager αποτελεί πρωτοπόρο στη γυναικεία μόδα για πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Η μάρκα μας είναι συνώνυμη με εξαιρετικό σχεδιασμό και τεχνική κατασκευή στα γυναικεία ενδύματα. Στην Passager, συνδυάζουμε την πλούσια εμπειρία μας με τις σύγχρονες απαιτήσεις της σημερινής γυναίκας, διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι που δημιουργούμε είναι ταυτόχρονα αιώνια κομψό και απόλυτα μοντέρνο.


Η δυναμική μας ομάδα, έμπειρη στην τέχνη του σχεδιασμού μόδας, κυκλοφορεί δύο διακριτές συλλογές ετησίως: Άνοιξη-Καλοκαίρι και Φθινόπωρο-Χειμώνας. Κάθε συλλογή αποτελεί μαρτυρία της δέσμευσής μας στη λεπτομέρεια, καλύπτοντας τόσο την καθημερινή όσο και την πιο πρωτοποριακή, αμφίσημη εμφάνιση.


Τα τελευταία χρόνια, η Passager έχει επεκταθεί εισάγοντας γνωστά γυναικεία ενδύματα από κορυφαίους οίκους μόδας στο Παρίσι και το Μιλάνο. Αυτή η επέκταση δεν έχει μόνο εμπλουτίσει τις προσφορές μας αλλά μας έχει επίσης επιτρέψει να εξάγουμε τα μοναδικά μας ελληνικής έμπνευσης σχέδια σε διεθνείς αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Κύπρου, της Αγγλίας, της Ιρλανδίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας και της Τουρκίας. Ως αποτέλεσμα, η Passager έχει γίνει ένα διαζητητό όνομα στη γυναικεία μόδα.


Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία Passager είναι ταυτόχρονα αποκλειστική και προσβάσιμη. Συμμετέχετε στον εορτασμό της ουσίας της γυναικείας φύσης με μόδα που είναι τόσο μοναδική όσο εσείς. Passager - Εκεί που η Κομψότητα Συναντά τη Μοντερνιότητα.


ΕΣΠΑ